Tandartsengroep Borgerstraat

Tanden bleken

U wilt een stralende lach?

Dat begint met dagelijkse reiniging en verzorging van het gebit. Regelmatig bezoek aan  uw mondhygiënist en uw tandarts kunnen ook bijdragen aan een stralende lach.

Echter kan het zijn, ook al verzorgt u uw tanden zó goed, dat u nog steeds niet het gebit heeft dat u graag zou willen.

Uw tanden kunnen in de loop der jaren donkerder worden. Roken, het drinken van wijn, thee, koffie en andere dranken en voedingsmiddelen kunnen ook bijdragen aan het verkleuren van tanden. Om uw tanden weer witter te krijgen, kunt u ze bij ons laten bleken.

Een stralende lach is een boost voor uw zelfvertrouwen!

Uw tanden bleken kan de oplossing zijn om uw stralende lach én zelfvertrouwen terug te krijgen. 

Professionele bleekbehandeling

Wilt u uw tanden laten bleken door een professional? Wij als gespecialiseerde tandartspraktijk mogen deze behandeling uitvoeren. De totale behandeling kan maximaal 90 minuten (inclusief voorbereiding, nabehandeling door fluoridering van het gebit en instructie). Het is veilig, effectief en snel. Na slechts 1 bezoek aan onze praktijk kunnen uw tanden aanzienlijk witter worden en loopt u met een stralende lach de deur uit.

Thuis bleken

Uw tandarts neemt afdrukken en stuurt deze op naar het tandtechnisch laboratorium. Het laboratorium maakt op maat gemaakte bleeklepels.  U kunt de bleeklepels en de speciale bleekgel bij uw tandarts verkrijgen. Zo kunt u uw tanden bleken, wanneer het u schikt.